Servicii

Psihoterapie

Relația psihoterapeut-client este baza de la care se pornește în construirea unor schimbări pozitive în modul de a gândi, a simți și a se comporta al clientului. În psihoterapie, clientul învață să își recunoască stările mentale și emoționale, află cum funcționează acestea și care este fluxul gândurilor, emoțiilor și comportamentelor în viața de zi cu zi. Psihoterapia este un mod prin care clientul învață să preia controlul asupra vieții sale prin diferite exerciții și tehnici, astfel încât în situațiile dificile de viață să poată avea un răspuns adaptativ. În urma psihoterapiei, de obicei, există o creștere a nivelului de autocunoaștere, autoacceptare și a stimei de sine. Rezultatele psihoterapiei depind, de asemenea, de obiectivele pe care clientul și le stabilește împreună cu terapeutul. Astfel că acestea pot varia de la conștientizarea tiparelor de gândire și comportament, la îmbunătățirea unor relații sau descoperirea sensului vieții și împlinirea potențialului.

Consiliere psihologică

Consilierea psihologică este o formă de intervenție psihologică care se adresează persoanelor aflate într-un impas în rezolvarea anumitor situații de criză personală, relațională, familială ori profesională. Clientul este asistat să gestioneze aceste situații și să găsească o soluție la problema pe care o trăiește. Consilierea are caracter informativ și se axează pe dezvoltarea abilităților practice și personale. Prin consiliere psihologică se urmărește autocunoașterea și adaptarea eficientă la mediu, cu scopul rezolvării problemelor de natură emoțională sau interpersonală. Alte obiective pot fi reducerea sau eliminarea simptomelor, rezolvarea conflictelor intrapsihice, reducerea sau înlăturarea condițiilor de mediu care produc sau mențin comportamentele dezadaptative.

Dezvoltare personală

Dezvoltarea personală cuprinde o serie de tehnici folosite pentru îmbunătățirea obiceiurilor, comportamentelor, reacțiilor sau competențelor unei persoane. Aceasta se poate face pe o multitudine de laturi, care pot să includă viața socială, sfera relațiilor interumane, a carierei sau a educației. Prin optimizarea personală, clientul își dezvoltă abilitățile și potențialul, îmbunătățindu-și calitatea vieții și șansele de realizare a aspirațiilor. Dezvoltarea personală implică o creștere interioară, o îmbunătățire a relației cu propria persoană, a felului în care te privești, dar și o creștere în exterior prin modul în care acționezi și te raportezi la lume.

Tarif ședință

200 lei

300 lei

Durată ședință

50 minute

75 minute

Prima ședință are 50% reducere și se achită cu 24h ore înainte.

Ședințele de 75 de minute se țin la interval de două săptămâni.

De ce și ședințe de 75 de minute

De obicei ședințele de psihoterapie și consiliere durează 50 de minute, dar eu am ales ca pe lângă această variantă să ofer și opțiunea pentru ședințe de 75 de minute. Pe baza experienței din lucrul cu clienții, am înțeles că cele 50 de minute sunt uneori un interval scurt pentru a analiza o temă complexă. Primele minute sunt pentru acomodare, și din această cauză timpul necesar pentru a aborda în mod eficient subiectul din acea ședință se scurtează. În ședințe de 50 de minute, am observat că stilul de lucru este uneori grăbit, iar finalul ședinței se simte de multe ori ca fiind prea abrupt. Am decis astfel să țin și ședințe cu 25 de minute mai lungi, pentru a oferi suficient timp atât pentru acomodare, cât și pentru a aprofunda o temă complexă a clientului. Fiind mai lungi, aceste ședințe le vom ține la un interval de două săptămâni, spre deosebire de cele de 50 de minute care sunt săptămânale.

Sună pentru programare

Trimite-mi un email

Nu sunt ceea ce mi s-a întâmplat, sunt ceea ce aleg să devin.

Carl G. Jung