Despre mine

Sunt Lucian, psiholog clinician cu drept de liberă practică și psihoterapeut integrativ în formare, membru al Colegiului Psihologilor din România.

 

Cred că relația terapeutică este principalul factor de schimbare în cadrul terapiei, iar aceasta se construiește pe respect, bunăvoință și onestitate. Tu iei hotărârile pentru viața ta, iar eu sunt alături de tine și te însoțesc în acest demers, punându-ți la dispoziție, cu toată deschiderea, cunoștințele, grija și atenția mea. În terapie, eu nu ocup o poziție superioară, ci sunt aici să te însoțesc pe tine într-un demers. Tu ești expertul în propria ta viață.

 

Sunt de părere că nu există rețete sau metode perfecte care să dea aceleași rezultate pentru toți oamenii. Noi suntem ființe complexe în care se reunesc mai multe dimensiuni – emoțional, spiritual, cognitiv, comportamental și fiziologic. Rolul meu este acela de a te ajuta în explorarea și integrarea acestor planuri, astfel încât tu să fii capabil să îți rezolvi problemele, să ai acces la potențialul propriu, să atingi un nivel mai înalt de funcționalitate și să ai o calitate a vieții mai bună.

 

Cred că asumarea responsabilității pentru propriile emoții, gânduri și acțiuni este primul pas spre creștere și dezvoltare. Dacă ești de acord cu acest lucru, putem începe împreună o colaborare fructuoasă.

Arii de competență

Depresie

 

Anxietate

 

Atacuri de panică

 

Tulburări ale somnului

 

Probleme relaționale

 

Tulburări alimentare

 

Stres și burnout

 

Stimă de sine scăzută

Studii

Master Psihologia Traumei, Evaluare Clinică și Intervenție Terapeutică – Universitatea din București

 

Master Clinical Mental Health Sciences MSc – University College London

 

Licență în Psihologie – Universitatea din București

Formare

Psihoterapie integrativă

Afilieri

Colegiul Psihologilor din România

 

Institutul Român de Psihoterapie Integrativă (IRPI)